петак, 16. март 2012.

Нови Светски Поредак и Путин

МИВ

PutinТренутни догађаји, иако наизглед неповезани, ипак потичу из истог динамичног процеса и одигравају се у брзом низу. Све већи број институционалних кругова, из целог света, почиње да реагује на непосредну опасност избијања, шта би значило овај пут, довођења до новог термонуклеарногсветског рата.

Сада је, представник Валтер Џонс, из Конгреса Сједињених Америчких Држава, представио резолуцију [Предлог који би могао спасити САД од уништења] којом је послао упозорење, снагом најачег пуцња, према председнику Обами, а то је потенцијално и први корак покретања поступка против реченог председника.

Отровни напади, из одређених кругова са Запада, против новоизабраногруског председника Путина, морају се посматрати као нагомилавање пропаганде за рат, пропаганде која стално циркулише на овом "правом" Западу, довела је демократију у опасност да буде сахрањена и замењена диктатуром.

Видимо да нови елемент који је уведен у стратешку ситуацију, са недавним скупљањем потписа за победу француског председничког кандидата, Jacques Cheminade, резултат који ће утврдити да ли је потенцијална судбина човечанства  његово изумирање или, да ли се налази у Новом Светском Поретку, заснованом на моћи људског разума и креативности.

Извор: Helga Zepp-LaRouche

Штампа

0 коментари::

Постави коментар