четвртак, 8. март 2012.

Зауставити нуклеарни холокауст!

Свет је тренутно на ивици пропасти, због:


Превод: Миленко Вишњић
1. непосредне опасности од кризе општег привредног слома у трансатлантском сектору,

2. већ унапред организованог англо-америчког термонуклеарног бомбардовања, које је
покренуо англо -амерички савез против водећих нација у Азији, укључујући Русију и Кину.


Ова опасност већ постоји најмање онолико дуго колико, од Лондона контролисани америчкки председник Барака Обама, остаје и даље председник Сједињених Америчких Држава. Овај услов је претходно припремљен већ од убиства бившег шефа либијске државе од концерна Британије, Француске и Сједињених Америчких Држава, а под командом председника Обаме.

Тај напад је претходно припремљен под одређеном околностима, Израелске претње напада на Иран, као и удружена намјера да сломи народ Сирије. Уколико САД не уклоне стварно лудог председника Барака Обаму на основу члана 4. САД 25. амандмана свог савезног устава, или не опозиву председника, постоји врло мала вјероватноћа да се трећи светски рат може избећи у наредним недељама. Присилно пензионисање председника Обаме би спречило највећу опасност по планету у цјелини. То није спекулација, то је чињеница.

У исто време, цијела транс-атлантска регија је пала у дубину хипер-инфлације чији ефекти ће бити далеко гори него што је била снажно погођена Вајмарска Њемачка 1923. Највећа опасност, како од термонуклеарног ратовања, тако и од најдубље депресије свијета у новијој историји, може се тако заустави, али то се неће зауставити уколико није стварно заустављено.

Унутар САД, то значи три акције:

(а), збацити председника Обаму са положаја,

(б), мементално поновно увођење Franklin Rooseveltovog законодавства, и,

(ц) поновно успостављање америчког Националног банкарства, које је први увео секретар трезора САД Александар Хамилтон. Комбинација тих последњих правних реформи била би довољна да покрене општи економски опоравк.

Извор
Примај ел пошту

Штампа

0 коментари::

Постави коментар