петак, 2. март 2012.

Битка за Русију је у току, а ми ћемо победити

Гурање у нуклеарни трећи светски рат мора бити заустављено



Дана 4. марта, руске председничке изборе у недељу, Lyndon LaRouche, је идентификовао као високо-ризични окидач Британцима да покрену Трећи светски рат. Буде ли Владимир Путин победио на тим изборима, како је најављено, могућност да Русија препусти свој суверенитет твз "Промена Режима", ће потпуно нестати. Нема недвосмислености, Путин намерава да брани суверенитет свог народа речима: "Битка за Русију је у току, а ми ћемо победити!".


LaRouche је наставио своје упозорење - ако Русија не подлегне захтевима Британске империје за "промену режима" на "миран" начин, Британци су спремни да убијају, чак  и иду тако далеко да изазову термонуклеарни рат узајамног и сигураног уништења, пре него дозволе да суверени и независни руски импулси превладају. 

Објављене претње смрћу и пропале атентаторске кампање против Путина, којима је био изложени, током последњих неколико дана, отклањају сваку сумњу да упозорење LaRouche није било ништа друго већ прецизано и без претеривања. Дакле, Руска и Кинеска посвећеност науци, технолошком напретку и физички продуктивном друштаву - истовремено твз "зелене" привреде западне Европе и САД, суочене с крајом игре 
слома кризе - чине ове научно прогресивне народе, Русију и Кину, смртним непријатељем империје, а сопствено опредељење империје је радикална глобална депопулација, окончавање свемирских истраживања и крај зелене енергије.

Из тог разлога, Путинову политику морају да бране, не само патриоти Русије, већ и патриоти свих народа широм света.

Само напори Lyndon LaRouche и његове међународне организације, пошто је Обамина покренуо убиство либијског председника Гадафија, која је катализатор опозиције међу водећим војним слојевима у САД и другде, да спрече овај термонуклеарни рат, откако је почео пре неколико месеци. Поред тога, са британским алатом Обамом, који је још на положају, као и недавном одлуком Демократа, укључујући бившег председника Клинтона, да се не супротстављају његовом раду, ми смо и даље кочница-окидач за нуклеарни Трећи светски рат. Из тог разлога, Helga Zepp је издала позив на одређени међународни дан акције у суботу, 3. марта патриотима, позивајући их да на сваком континенту учествују у масовним акцијама да се заустави нуклеарни Трећи светски рат.

Међународни LaRouche покрет ће бити домаћин демонстрација на местима, на неколико континената. Ове локације су:

· United States -- Washington, Boston, NYC, Detroit, Houston, Philadelphia, LA, Chicago,         San Francisco, Seattle, Sioux Falls
· Germany -- Berlin, Cologne, Frankfurt, Dresden, Munich, Hamburg
· Denmark -- Aarhus
· Italy --- Mantua
· Canada -- Montreal
· Australia -- Melbourne
· Argentina -- Buenos Aires


Извори: LaRouche
Примај ел пошту

Штампа

0 коментари::

Постави коментар