петак, 9. март 2012.

Предлог који би могао спасити САД од уништења

Господин Јонес је поднео следећу резолуцију...

Небична резолуција, коју је предложио републиканац конгресмен из Каролине, Walter Jones, а односи се на одлуку Обаме да покрене рат. Валтер Џонс, републиканац из Северне Каролине, је предао Представничком дому - Конгресу, Резолуцију 107, која је упућена Представничком дому, уз сагласност Сената, а да донесе следеће:

Представничком дому                                                                                Март 7, 2012

Господин Јонес је поднео следећу резолуцију, а која се односи на Комитет за правосуђе

"РЕЗОЛУЦИЈА

Изражавајући значај самог Конгреса да офанзивна употреба војне силе од стране председника, без претходног одобрења и јасног акта Конгреса, представља кобан ивисоки злочин и прекршај из члана II став 4. Устава САД. 

Обзиром да је темељ саме Републике, поштовање ексклузивног права Конгреса да прогласи ратно стање, по члану I, одељак 8, тачка 11, Устава, сада је остало да то реши Представнички Дом (Сенат сагласан). То је смисао Конгреса да, осим као одговор на стварне или непосредне нападе на територију САД, употреби офанзивну војну силу од стране председника, без претходног и јасног овлашћења актом Конгреса, крши ексклузивно право Конгреса да прогласи ратно стање, а на основу члана I , одељак 8, тачка 11 Устава и због тога представља високи и покудан злочин и прекршај из члана II став 4. Устава.". 

Коментаришући ову резолуцију, LaRouchePAC је рекао да је то "хитно" и да свако треба да иде "пуном паром напред" са организовањем подршке резолуцији. Ово долази од члана Конгреса са војним акредитивима, што је изузетно важно у овом случају. То треба да буде поздрављенo. "Овај предлог би могао спасити САД од уништења", рекао је LaRouchePAC. 

"Сваки конгресмен мора спонзорисати ову резолуцију и, зато, одмах идите у Среску управу вашег конгресмена, позовите њихово особље, присуствујте састанцима Градске куће, организујте огромну подршку за ову резолуцију - такав јак покрет против Обаме би могао бити једина ствар која стоји између нас и Трећег светског рата.", рекао је рекао је LaRouchePAC. 

"Реагујте! 

1. Позовите свог конгресмена и захтевајте да заједнички спонзоришемо резолуцију! Идите овде и унесите поштански број у дну странице, или позовите 1-866-220-0044 Капитол централа (бесплатан позив). 

2. Гледате УЖИВО, 10. марта директно са Линдон ЛаРоуцхе. Емитовање ће почети у 16:30. Више детаља у вези овога, укључујући и како да лично присуствујете.", позвао је рекао је LaRouchePAC. 


Штампа

0 коментари::

Постави коментар