четвртак, 31. мај 2012.

Сукоб Израел - Иран и Сирија, скоро сигурно III светски рат, II део

МИВ

MI-6 - 1У првом делу (Сукоб Израел - Иран и Сирија, скоро сигурно III светски рат, I део) текста било је речи о томе шта је главна идеја текста. Интересантан је део текста у овом делу, а који није баш према шаблону на који смо навикли, Америка једнако је Нови Светски Поредак: «Пошто је једна од политика Новог Светског Поретка депопулација – смањење становништва, онда само седите и не радите ништа, али знајте, ако урадите тако, ово што ја кажем, можете прихватити као ново за готово.

Сваки корумпирани планер новог светског поретка, ће, такође, умрети у овом рату, или ће годинама бити прогањан од стране преживелих након што се ово деси. Изгледа да то и није неки оштри противник НСП, колико брижник шта ће се десити планерима НСП, ако пропусте и не нападну Иран на време и тиме допусте да се сукоб прошири на Русију, Кину и, на крају, на САД као главни циљ. Изгледа да је једини начин да планери не доживе ратне непријатности, да нападају на време, тако да рат не би дошао до њих. «Пророчанство Исаије 17:1-5, коначно ће се обистинити», као да се може избећи пророчанство, ако нападну Иран на време?

Можда, ако су планерима рата, темељи плана пророчанства из Библије, па се људи морају држати тога? «...корумпиран планер Новог Светског Поредка...», јасно је да су добри само некорумпирани планери, итд, итд. И, на крају резултат библијског пророчанства: "Ако ће лоше одлуке бити донешене раније, у том случају ћете врло брзо видети обистињење и Сиријски Дамаск ће престати да постоји и 3 светски рат ће да почне."

Сукоб између Израела, с једне и Ирана и Сирије, с друге стране

Други део

Превод: Миленко Вишњић

Русијa и Кина имају безбедносне споразуме и уложени новц у Иран. Те земље такође играју на карту да Израел никада неће искористити своје нуклеарно оружје, јер би то било самоубиство. Тако се Израел припрема за најгоре, а нада се најбољем, мађутим та нада брзо бледи. Процес  одлучивања Совјета (Руса) да ли или не, да се коначно пошаљу С-300 противракетни  системи (тренутно и на срећу још нису), Сирији и Ирану, које још одлучују да направе заједнички пакт и то јавно по први пут након много година. Хамас и све остале групе у Палестини - Гази се припремају за рат, да не помињемо огромне био и нервне агенсе ускладиштене у Ирану и Сирији. Обе ове земље су хвалиле ово оружје и не поричу да их имају масовно.

Израел моли, позива и показује велику уздржаност, међутим Израел зна, баш као што и ја знам, да уколико свет не заустави Иран, чак и са свим очитим доказима, онда ће Израел уништити своје непријатеље користећи нуклеарно оружје, па чак и ако то укључује и унапред планиране нападе на њега од Кине, Русије или Сједињених Држава и у случају када би га покушали зауставити када напад почне. Разлог је једноставан, Иран ће искористити нуклеарно оружје против Израела. Израел је између чекића и наковња, с његове тачке гледишта. За Израел је ово попут смрти и пореза, пошто се обе ове ствари увек морају десити, Израел зна сигурно да ће Иран користити нуклеарно оружје против њега када га буде имао.

Бењамин Нетанијаху зна да ако режим у Ирану не пропадне и ако свет не помогне озбиљно, онда Израел неће имати избора него да примени нуклеарно оружје када тај тренутак дође. Израел зна, ако свет не буде хтео помоћи и уколико дође до ове тешке стварности, онда ће тај будући рат бити његова последња борба. Ако ће Израел бити уништен посредством Уједињених нација, цена самозадовољства које омогућава Ирану да постигне статус земље с нуклеарним наоружањем, онда је боље да Израел први среди све своје непријатеље под његовим условима.

Ако запослени у Пентагону заиста разумеју ислам, посебно Твелверс групу, онда би они разумели да је Израел суочен са својом кубанском ракетном кризом и да је време преговора скоро истекло. Израел не намерава да ратује још једн тотални  рат са конвенционалним оружјем, он не би могао да добије ту битку без помоћи Америке. Зато Израел чека и дозвољава да се десе те ствари, које иначе не би  дозволио нормално.

Израел нема намеру да ратује још један конвенционални рат против својих непријатеља и, ако свет не учини ускоро ништа да заустави Иран, онда ће видети нуклеарну стварност како се десила. Израел ће, ако буде присиљен, нуклеарно напасти велике делове Ирана и Сирије. Онда ће Америка вриштати, Русија ће вриштати и Кина ће вриштати претећи Израелу, али Израел ће, такође, имати резервни ратни план за ту ситуацију. То ће бити израелски еквивалент ономе "нека се котрља" тренутаку, као што је било тог судбоносног дана од 11. 09. Осим овај пут, цена целом човечанству ће бити изван онога што можете замислити.

Оно што хоћу да кажем, је то што морате да схватите Иранско размишљање и његова уверења, као и Израелске дубоко утемељене страхове. Иран сматра да они морају уништи Израел, чак и ако остатак света мисли да је то лудост. Иран не мисли тако. Ирански Твелвер и Ахмадинеџад ће жртвовати целу своју земљу и њену целокупно становништво у циљу уништавања Израела, да би испунили такозвана имамова пророчанства. Бењамин Нетанијаху зна ово апсолутно и он неће имати другог избора, када Иран буде спреман да пређе нуклеарну линију. Свет може да се коцка будаласто, несвесно размишљајући Иран и Израел ће трепнути, али ниједан од њих неће.

Када буде притеран у ћошак, будите сигурни, Израел ће уништити сваку мету у Ирану или Сирији, ону коју треба, са нуклеарним оружјем. Израел ће се тада слабо надати да ће свет омогућити његов опстанак. Али Израел неће улагати много у ту наду и Иран ће бити спреман да нападне било коју земљу, укључујући Русију, Кину, па чак и САД, ако га буду приморавали, а наравно да хоће. Русија и Кина и многе од њихових поморских флота, које су у домету, ће бити погођене са нуклеарним оружјем, укључујући и америчку флоту. Америчке трупе у Ираку ће бити гађане, а онда ће бити гађана саудијска нафтна поља. Било би потребно мање од 60 минута за целу ствар. Израел ће наравно бити уништен, али цео свет ће зажалити што није раније обраћао пажњу.

Светски економски колапс, због уништавања капацитета производње нафте, ће затим следити, а затим масовно затварање фабрика. Несташице гаса ће онда уништити способност испоруке хране или камиона, ваздухом или железницом. Такође, пореска основица ће пропасти, масивна незапосленост, услед масивне распродаје на Вол Стриту. Преврат у Кини ће се појавити из истих разлога, људи ће се бунити и почети револуцију због несташице хране. Милиони мртвих у Кини, Русији, као и већина америчких трупа у Ираку.

Ако то даље ескалира, после удара од стране Израела, затим након што би Русија или Кина уништиле Израел, оне би могле напасти Америку нуклеарним оружјем, посебно ако је већина наших трупа и део наше поморске флоте уништен од стране израелског нуклеарног оружја. Ако сте урадили добро два конвенционална напада, пре нуклеарног оружја или инвазије, отуда би и напад на Америку би могућ. Онда ће 3 светски рат бити у пуном цветању и то ће уништити оно што је остало од света. Израел неће остати амерички савезник, међутим, ако га одбаци Америка, он може да постане амерички трећи најгори непријатељ у историји.

Застрашујуће ствари, али схватимо да ово није филмски сценарио, мада пожелим да неко ово користи као водич. Ако јесте, онда и овај филм може пробудити успаваност у УН, а затим да их протресе и врати их назад у стварност. Ово је реална стварност и могла би се десити и ја мислим врло брзо. Једна грешка са стварним намерама Ирана, а Израелски одговор ће довести до тога да се ова реалност деси. Ако Русија, Кина и Америка иду у казино да коцкају, не помажући Израелу, користећи њихово конвенционално оружје да зауставе Иран, онда је цео свет пијан.

Сада ме слушајте, молим Вас, и ја сам мислим да сви и сваки светски лидер чита. Морате зауставити Иран са конвенционалним оружјем, док сада можете, тиме морате да ослободите ирански народ. Било би боље за Кину, руске и америчке војне снаге да за кратко комбинују војну конвенционалну операцију против Ирана, него да се нађе Израел приморан да је у нуклеарном ћорсокаку. Заборавите на новац, моћ или национална позирања, за тренутак паузирајте свој нови светски поредак и укључите здрав разум. Погрешно рачунате, ако мислите да то није могуће, или да се неће десити. То ће се десити и ако је то оно што желите, онда не можете касније рећи да нисте били унапред упозорени. Израел има способност да то уради ако је притиснут у ћошак.

Знам да свака безбедносна агенција сваке веће силе прати интернет, пошто сви ви дакле читате, само за један минут заборавите на друге теме овог сајта са којима се можда не слажете. Заборавите шта мислите о мени лично, или мојим уверењима, само размислите о томе шта сам рекао на овој веб страници. Усредсредите се само на то за тренутак. Реците да се ово не би могло догодити. То би се могло десити, без обзира колико покушате спутати Израел и Иран, то неће успети. Опција употребе конвенционалне силу против Ирана је клизав пут, а нуклеарне последице, било по Иран или Израел су на путу. Иран се неће контролисати када буде имао нуклеарно оружје, а Израел више неће моћи да се обуздава ако буде чекао много дуго.

Пошто је једна од политика Новог Светског Поретка депопулација – смањење становништва, онда само седите и не радите ништа, али знајте, ако урадите тако, ово, , што ја кажем, можете прихватити као ново за готово. Сваки корумпирани планер новог светског поретка, ће, такође, умрети у овом рату, или ће годинама бити прогањан од стране преживелих након што се ово деси. Сваки корумпирани планер новог светског поретка, ће, такође, умрети у овом рату, или ће годинама бити прогањан од стране преживелих након што се ово деси. То је, ако неко преживи да почне живот зависећи од тога колико је била ескалација сукоба Израела и Ирана.

Претпостављам, на основу Библијског пророчанства, да стратези и лидери светских сила ваљда читају, на крају ће ипак направити погрешну одлуку. Они ће мислити на себе, зашто би требало да слушамо ове особе са Интернета. Ја кажем вама да не слушате мене, слушајте своју логику и уклоните из своје једначине личне ставове о мени. Након што сте то урадили, реците себи да се ово не може другачије десити, само на начин на који сам ја говорио.

Уколико су светски лидери предодређени да направе погрешну одлуку, онда се надам да ће то бити касније пре него раније. Можда ће сада да ураде праву ствар, добиће на времену 3-8 година, пре него што поново забрљају. Али, ако је то раније а не касније, онда пророчанство Исаије 17:1-5, коначно ће се обистинити. Ово пророчанство никада није дошао тек да би прошло у целој историји. Ако ће лоше одлуке бити донешене раније, у том случају ћете врло брзо видети обистињење и Сиријски Дамаск ће престати да постоји и 3 светски рат ће да почне.

Аламонгордо пророчанства и предвиђања

Извор: ALAMONGORDDON

Штампа

4 коментари::

Анониман је рекао...

Dobro bi bilo da ste spojili ova dva članka, pa da ne tražimo. Dobro je, ali ja sam mislio da se radi o istoj objavi, jer nisam primetio I deo, II deona kraju naslova. Kažem, zanimljivo.

Анониман је рекао...

Mislim da je ovo prorocanstvo dobro i da je po Isaiju Damask predvidjen da bude unisten, nazalost. Nije lako ni SAD, jer im je ova najreza realnost u istoriji, moze ih nestati, kao sto su nastali, nakrvi Indijanaca.

Анониман је рекао...

Uzrael je Americi sluzio uvijek kao pokusni kunic i sluzio im je za kontrolu Arapa. Zato je i njegova sudbina unaprijed odredjena - unistenje.

Анониман је рекао...

It is unlikely that anyone could make such a decision, to attack with nuclear weapons, including Israel.

Постави коментар