недеља, 12. јануар 2020.

Шта Србима доносе муслимански мигранти?

Посебна категорија миграната: могући криминалци, људи без утврђеног идентитета и терористички спавачи, предвиђена је за словенско-православне државе: Србија, Република Српска, Македонија, Украјина… Како је дошло до глобалне избјегличке кризе? Ко и зашто усмјерава избјеглице из Африке и Азије „слободним“ коридором преко Македоније и Србије?

С којим стратешким циљем је планирана ова сеоба народа? Зашто не морским путем или копном преко Албаније, Хрватске и Словеније? Која категорија миграната је одабрана за насељавање Србије, Македоније, Републике Српске и Црне Горе?

Зашто је иста категорија муслиманских „избјеглица“ планирана и за насељавање Украјине? Чиме је Берлин „задужио“ Србију, те му ова дозлабога осиромашена земља мора дозволити екстериторијални коридор за слободан и неконтролисан пролаз странаца? Можда „Бриселска поглавља“ могу дати дјелимичан одговор!?

Рат против Русије, слабљење ЕУ и тероризам

Планирана велика сеоба муслиманских народа, изазвана разарањем њихових држава од стране западних агресора, угрозила је опстанак словенско-православне цивилизације у Европи, посебно на Балкану. Запад је деценијским ратовима изазивао крвопролиће по свијету, посебно Азији и Африци, стварајући и задњу „избјегличку кризу“.

Запад (САД и западне марионете) у потпуности контролише канале којима избјеглице напуштају своје порушене и уништене земље, шаљући их унапријед и добро испланираним токовима. Као и са Исламском државом, западне обавештајне службе својим тајним каналима, а преко својих „овлашћених“ кријумчара, контролишу пут којим избјеглице и економски емигранти напуштају Азију и Африку, шаљући их највише у Европу, мање у Аустралију и најмање у САД.

Сирија и Либија су главни „снабдјевачи“ западне цивилизације јефтином радном снагом. Остатак избјеглица – такозвана Трећа категорија, криминалци и потенцијални терористи, биће распоређени православном свијету, на првом мјесту словенским државама: Србија, Македонија, Република Српска, Црна Гора и, на крају, Украјина.

САД и ЕУ су ратовима смишљено стварали услове за највећу сеобу неевропских народа у њиховој историји. Криза је потпуно ван контроле оних којих се она тиче, а непосредна је посљедица западне политике „промијене режима“ у Либији и Сирији. Оцјена аналитичара је да су, стварањем ове избјегличке кризе, САД себи одредиле најмање три стратешка циља. Сва та три циља су стратешки конципирани против Русије, Кине и БРИКС, а дјелимично и слабљењу јединства у ЕУ.

Поклон Берлина Србији: „Бриселска поглавља“ за терористе

Међу најповлашћенијим америчким вазалима у  Европи, свакако је Њемачка, која је од Вашингтона у свој овој избјегличкој каљузи добила и одређене привилегије. Према одлуци ЕК, Њемачка (плус, Аустрија и Холандија) је добила право да међу муслиманским избјеглицама бира најбољу радну снагу, такозвану привилеговану групу образованих и здравих људи, очишћену од сумњивих елемената. Та група избјеглица/миграната и неслужбено је названа Прва категорија.

Друга категорија (смјештање у прихватне кампове до „интеграције“) је намијењена земљама као што је Словачка, Чешка, Пољска и остале другоразредне чланице ЕУ. Неке од њих су већ „протествовале“ због „ниског рангирања“.

Трећа категорија миграната: могући криминалци, људи без утврђеног идентитета и терористички спавачи, предвиђена је за словенско-православне државе: Србија, Република Српска, Македонија, Украјина…

Да ствар буде још гора, за ове „православне кандидате за чланство“, нема ни назнака да ће их икад западна католичко/протестантска цивилизација примити под своје скуте и рукаве. Да је то тако, најбоље осјећају народи Грчке, Бугарске и Румуније.

Главни стратешки циљеви Запада

Први циљ, јесте дестабилизација словенско-православних државица на Балкану, још неодлучних или потпуно опредјељених за пријатељство са Русијом. Пројекат плиновода, Балкански/Турски ток, чија се замишљена траса поклапа са избјегличким коридором, мора се онемогућити по сваку цијену. У томе, нажалост, учествују и политички мешетари у Београду и Скопљу; код првих - позиција, а код других - опозиција.

Други, и не много мање важан циљ (нестабилност ЕУ), јесте демографска ноћна мора америчких западних савезника (Њемачка и Француска, на првом мјесту), створена насељавањем исламског елемента; темпирана бомба која може експлодирати у сваком моменту – кад и ако икад дође вријеме за отказивање послушности Вашингтону.

Трећи циљ САД (Запада) је провјерени концепт „подијели па владај“ - политизација планираног словенско/православног и албанско/исламског сукоба, с циљем дефинитивног покоравања Западу никад вјерног словенско/православног елемента на Балкану.

Сукоб словенско-православног и албанско-муслиманског елемента

Скорија историја сукоба међу балканским народима је показала да се Запад увијек ставља на страну исламског елемента, директно војно интервенишући против православаца. Или тачније, Запад се увијек ставља против православних народа у свим сукобима широм Европе, ваљда због вјечите сумње „да шурују са братском“ Русијом.

Због те чињенице, готово да је укоријењено мишљење међу балканским народима, поготово онима који не познају историју ратова Запада против муслимана у остатку свијета, да је довољно бити муслиман на Балкану и аутоматски имати подршку Запада.

Бањалука и Скопље се још „лабаво и у мјери колико смију“ држе Русије. Због те љубави, Јелена Гускова, српском БиХ ентитету прориче највеће проблеме са терористима и то у непосредној будућности. Пробни балон је већ пуштен, терористичким нападом у Зворнику, подмукло нападајући тамошњу полицијску станицу.

Македонија је већ имала једно ватрено крштење са терористима у Куманову, кршећи добро организован напад терористичких „спавача“. Ову акцију Скопља, Запад је већ обиљежио као рат између словенско/православног и албанско/исламског елемента.

Вашингтон даје привилегије Берлину

Међу осталим привилегијама додијељених Бриселу (Берлину) је и право да водећа земља ЕУ координира распоредом милионских избјеглица друге и треће категорије.

Охрабрена привилегијама датим из Вашингтона, тета Анђела је тражила од својих мезимаца из Београда да учине криминалне концесије Бриселу, а за узврат „јачајући перспективу отварања Бриселских поглавља“.

Неограничен и неконтролисан пролаз за милионе муслиманских избјеглица кроз Србију, екстериторијални коридор за несметан пролазак странаца, несметано добијање азила и, најважније: изградња сталних прихватних кампова уз границу са Македонијом, само су неки од захтјева прихваћених у Београду. И све поменуто се односи на неодређен број година и неодређен број очекиваних милиона досељеника на Балкан.

Према плану ЕУ, о Квоти расподјеле избјеглица, Брисел је спреман да прими 160.000 - само прве двије категорије миграната, распоређујући их према описаном распореду. Према процјенама УНХЦР само у текућој и наредној године се очекује да у Србију и Македонију стигне од 850.000 до милион миграната.

Европски зид пред Србијом

Да се ЕУ ограђује од остатка Европе јасно је као дан. Мађарска поставља зидове, Хрватска не дозвољава прелазак границе „кроз кукурузе“, Аустрија намјешта саобраћајне удесе, а Београд се кобајаги љути на све њих… Тета Анђела се не оглашава…

Све ово отвара низ озбиљних питања за Србију, како правних, тако и финансијских. Отварање екстериторијалног коридора, посебно кроз јужну Србију, оставља довољно простора за закључак о „дискретној предаји“ и Прешевске долине (Прешево, Бујановац и Медвеђа), области углавном насељене Арбанасима.

То ће значити, такође, неповратно губљење још једног дијела српске земље и аутоматско затварање пута за руски пројекат гасовода Балкански ток. То би значило, такође и дефинитивно, да је Запад посредством ојачаног исламског фактора на Балкану потпуно овладао, војно и економски, православним словенским народом Балкана.

Ко ће плаћати изградњу кампова, одржавање и исхрану милиона странаца, остаје отворено питање? Ко ће контролисати њихово кретање, ко ће и како ће слаба и корумпирана србијанска полиција контролисати терористичке спаваче? Све су то отворена питања, макар за нас – народ, од кога власт све крије, посебно кад припрема националну издају.

Извор: Српски културни клуб

Штампа

0 коментари::

Постави коментар