четвртак, 20. април 2017.

ХААРП технологија смрти, контролом климе контролише и власт

После “великог политичког успеха демократије” - потписивањем споразума НАТО Партнерство за мир 2006. године, на небу изнад Србије почели су да се запажају чудни трагови авиона и појава необичних облака. Ови облаци су произвели последице потписивања пакта са НАТО, 2016. године.

Терор над природом уништава живот свих живих бића на земљи, сведочење је многих независних и неутралних истраживача. НАСА-ин документ, који датира из 1966.  јасно показује да су настојања да се модификује клима на целој нашој планети почела још 1940.

Предности побољшања људског благостања и квалитета живота на Земљи, чинећи човечанство способним да буде у стању да побољша климу - побољшање које би допринело повећању залиха чисте воде; смањењу дејства разорног удара грома; сузбијању дејства града и уништавања усева; ублажавања удара разорних торнада и спречавања пуног развоја урагана - би биле стварно веома велике. Међутим!?…

Међутим, геоинжењеринг и манипулација с временом, су научни табуи, истиче Мајкл Чосудовски. Могућност климатских и еколошких манипулација, као дела војних и обавештајних активности - док се прећутно признају да постоје - никада се нису сматрали релевантним. Војни аналитичари су неми на ту тему, метеоролози не истражују те случајеве, а еколози се каче за глобално загревање и Кјото протокол. Укратко, нико, па ни већина научног западног света, не сме ни да писне на ову тему или да покрене то питање.

"Кратак преглед нове технологије смрти с намером да се измени клима и окружење, је у законодавство увео конгресмен из Охаја, Деннис Кукинич", написао је Ејми Вортингтон пре скоро деценију.

Више од деценије или, тачније код нас од 2006., највише војни, а богами и неки приватни млазни авиони пршћу наше небо, остављајући необичне трагове, састављене - за шта бројни независни истраживачи, новинари и остали активисти кажу - од мешавине алуминијума, баријума, стронцијума и других смртно опасних тешких метала. Звучи ефикасније од “Милосрдног анђела”, зар не!?

Сем поменутих тешких метала, трагови иза себе остављају и  бактерије, гљивице, пестициде, микоплазму, ларве неких инсеката несвојствених локацији на коју се избацују, као и неки облици вештачког живота произведеног нанобиотехнологијом. Такве материје, разбацане у атмосфери као микроскопске честице, на крају падају на земљу, где их удишу сви који доле живе и, падањем на земљу, буду упијене у земљиште, тако уништавајући и људе и животиње и биљке – све што се миче и не миче, а заслужује и жели да живи свој живот.

На пример, климатско оружје, у облику облака сејача, коришћено је током Вијетнамског рата, у сврху изазивања поплава на Северно-вијетнамским линијама снабдевања. Новија документација указује на разне приватне и државне органе у активном трагању за модификацијом времена - климе, укључујући програм, Ураган Аеросол и Микрофизичке, америчког Одељења за унутрашњу безбедност, које такође служе као климатско оружје.

И најновија документација слично поткрепљује; средином 2012., научници су предложили Геоинжењеринг план; план, који би коштао 5 милијарди долара, да се “пусти” сваке године милион тона штетних честица у горње слојеве атмосфере, тако да се смањи емисија светске стаклене баште. Дакле, под изговором наводног смањења глобалног загревања, уништавати и даље свет.

Контрола климе атмосферском манипулацијом

После “великог политичког успеха” - потписивања споразума НАТО Партнерство за мир 2006. године, на небу изнад Србије почели су да се запажају неки чудни трагови авиона и нови и другачији облаци. Шта год ти трагови значили и представљали, заједнички став свих независних истраживача и посматрача је да су то неки нови вештачки садржаји – нова појава на нашем небу, да то нису нормални и уобичајно виђени трагови;   кондензациони трагови, који остају као траг иза млазних авиона.

Београдски бранитељи овог политичког успеха ће рећи “па и Русија је члан Партнерства за мир”!? Да, управу су! Међутим, једно је сигурно, изнад неба Русије нема таквих трагова, а и да их има, онда то засигурно не би били трагови од НАТО авиона.

Можда, поред наводног ужаса, произведеног глобалним загревањем, изазваним ЦО2, Геоинжењеринг програми - који су тобоже ту да обуздају процесе загревања - заправо представљају највећу претњу за човечанство и животну средину. Као, на пример, програм Монсанто, чији је циљ да контролише све аспекте пољопривреде, мењајући и људски физиолошки састав, како је америчка војска сама признала као свој циљ - контрола климе кроз атмосферске манипулације до 2025.

Програм активног ауроралног истраживања високе фреквенције, пројекат је истраживања са циљем схватања, стимулисања и контроле процеса у јоносфери, која је део земљине атмосфере на висини од 50 до 80 километара и који садржи велику количину јона - наелектрисаних честица, насталих деловањем сунчевог ветра и има велики утицај на простирање електромагнетних таласа. ХААРП - антенски систем, поред мноштва утицаја на човекову околину и менталну свест људи, контролише и промену климе и производи “њима” жељене климатске промене.

- Овај антенски систем је 3. маја, мимо знања јавности, постављен у месту Бељина код Барајева, а ни ресорна министарства за одбрану и заштиту животне средине нису нашла за сходно да српској јавности саопште да је реч о опасном уређају који се налази на само 50 километара од главног града – каже, председник Еколошког покрета из Новог Сада, Никола Алексић.

- Деловањем антенског ХААРП система ствара се рупа у заштитном омотачу Земље, који нас штити од негативног утицаја Сунца и соларних ветрова. Та рупа се креће преко горње атмосфере, пропуштајући веома штетне утицаје зрачења на површину Земље, а уједно производећи и штетно зрачење на тај део атмосфере.

Америчка администрација је званично саопштила да ХААРП само служи у сврху истраживања начина санирања озонског омотача, међутим, права намена му је контрола климе тамо где то они пожеле, као и манипулација са контролом свести људи – каже биолог и еколог Дејан Маркуш, који већ дуже време живи и ради у САД, где је проучавао и појаве везане за ХААРП и подсећа “да идеја контроле климатских догађаја није ништа ново”.

Дакле, сада је и Балкан дошао на ред у манипулацији климатским променама и експериментима, а Србија је изабрана као најпогодније тло за постављање ХААРП антена, мислећи на ХААРП антену инсталирану у Барајеву, 50 километара од Београда. Да ли је случајно Србија изабрана да буде покусни кунић? Не, реч је о тихој окупацији, да не помињемо остале делове Балкана, који је под отвореном окупацијом и где живи и знатан део нашег народа. Што се тиче промене климе, изгледа, дакле, да у годинама које су пред нама, може бити само још горе – екстремно високе температуре – лети; а зими и до –35 Ц.

- ХААРП је ништа друго до електромагнетна контрола људске психе и то су чињенице, а не научна фантастика. Такво зрачење људе може да учини безвољним, мрзовољним или веома агресивним и пошто је то систем под контролом САД, оне би могле, без претеривања, да Србију униште у року од једног дана - тврди Алексић.

NATO avioniДа ли ће нова власт направити свој “велики политички успех” и без устезања тражити од оних који су све ово учинили, да макну те монструме са нашег неба, остаје да се види у данима који су пред нама. А оне, који су дозволи да се непријатељ шепури нашим небом и, не само шепури - него и уништава све живо што се креће Србијом - треба довести пред лице правде и судити за издају.

Поштено говорећи, не видим разлог да то и не учине нове власти, сем да је и та нова-стара власт, потпуно зависна од ММФ, одржавајући тако социјални мир Буџетске класе, а, можда, и да се људима не замери. Ипак, и лично сам убеђен, да је нова власт довољно озбиљна да схвати озбиљност онога што нам се озбиљно дешава изнад наших глава – на нашем некад слободном небу?

Чињеница је да је код нас број обољења удвостручен, како од рака, тако и од болести срца и осталих болести, чији симптоми јасно указују да нам Партнерство за мир и није донело много тога доброг!? И не само поменуто партнерство, него ни ЕУ, миљеница наших опредељених демократа, није ништа учинила да се то и не деси – насупрот, био је то, вероватно, један од услова прикључења вишечланом Пакту. Повећање броја самоубистава, узрокованих углавном људским безнађем, не треба ни коментарисати.

Штампа

2 коментари::

Pokvareno је рекао...

Da je ovoliko zla pripremio Hitler, prije II svjetskog rata, ne bi ostalo ništa od čovječanstva. Ovako, slabe su nade, ako se ovo zapadno zlo ne zaustavi, odmah i bez odlaganja, ljudski rod neće uopšte preživjeti ovaj put. Kažem, ako se uskoro ne zaustavi, biće kraj svijeta.

Antiterorista је рекао...

Sve što dolazi sa Zapada je terorizam, koji pripisuju drugima, najčešće Islamu, što je netačno. To se već raspada kao kula od karata, samo je u pitawu dan, kada će se wihov narod podići protiv tog zla. To je normalan narod, sa najgorom elitom, čak 100 puta gorom, nego što je bila Hitlerova, koja je i naučila od "njih" pojam tzv. "Novog svetskog poretka". Zlo!

Постави коментар