уторак, 28. фебруар 2012.

Крајње је време да се растури Велика Британија

МИВ

Velika BritanijaLyndon LaRouche је данас изјавио да је сада дошло време да се растури британско царство и Уједињено Краљевство. Велика Британија је фарса. Британска империја и даље постоји у облику глобалног монетаристичког система, који је на својим последњим ногама умирања.

То је тај монетаристички систем чија је и сама суштина британске империје данас. Не постоји разлог за људе, на Британским острвима, да остану као робови на том монетаристичком чудовишту. LaRouche је изјавио да ће га сви патриотски Американци подржати у том позиву. Постоји растуће и распрострањено мишљење међу патриотима Ирске и Шкотске, такође, да се оконча Уједињено Краљевство.

Британска монархија, сада очајнички жели да уништи Сједињене Државе, Русију, Кину и Индију, у оркестрираном термонуклеарноом сукобу, за који се верују да ће бити са жариштем у Евроазији и Северној Америци, и да ће збрисати шест од седам милијарди становника ове планете. Тај масовни геноцид је политика Принца Филипа и његових истомишњеника, већ веома дуго, али сада се своди на питање апсолутног очаја, имајући у виду убрзавање распада тог монетаристичког система, посебно тзв Еврозоне.

Иран и Сирија су пуклеарни активирајући догађаји. Циљ Британске империје је глобални термонуклеарни холокауст. У својим болесним заблудама, они верују да ће преживети овај термонуклеарни Трећи светски рат и да ће њихов империјални систем бити очуван. "Њихов начин" ће преживети?

Не схватају да ће први осветнички напад бити од стране Русије и, ако се открије лансирање западног нуклеарног оружја, циљ ће бити Лондон? Они нису обраћали пажњу на оно што је Путин, Медведев и руски генерали говорили задњих недеља и месеци?

Извор: LaRouche

Штампа

0 коментари::

Постави коментар