уторак, 15. јануар 2013.

НСП и ГМО: Деца су циљна група

Миленко Вишњић

7,6 милиона умре од болести рака Откад је болест рака постала велики бизнис; прво, у САД; затим, у Европи, а онда и у целом свету? Како се то дешава да компаније које праве производе, користећи супстанце које доводе до малигних обољења, праве и лекове, намењене да лече ту опаку болест? Где је та либерална етика? Како то да исте фирме дупло профитирају; прво, правећи узрочнике рака; а затим и лекове против тих узрочника? Остварује ли се план о глобалном смањењу становништва; план, давно пројектован у болесним главама Глобалиста? Изгледа – остварује!?

Међутим, није то најгоре што свету чине те и такве фирме, заштићене глобалном силом - НАТО. Наиме, због очајне жеље за доминацијом светским тржиштима, гушењем конкуренције здраве хране, западне фирме масовно производе генетски модификоване усеве, храну и остале производе, на брзину или никако тестиране, дистрибуирајући их углавном у окупирана подручја света и, наравно, и на други начин.

Деца су циљна група

Почетак развоја болести код оних који су принуђени користити такве производе, почиње након 15 или 20 година до фазе обољења и, коначно, фазе сигурне смрти жртве.

У једном документарном филму из 2009., под називом, "Идиотски Циклус", говори се, како неке од водећих криваца-фирми, изазивача рака у свету, профитирају од производње канцерогених производа, а онда, исте те и такве компаније, профитирају - улажу у профитабилно "лечење" рака – прављењем, тобоже, лека против свог производа.

Још један документарац - “Режи, Отруј, Спали” (Cut Poison Burn) – говори, између осталог, о томе како доктори притишћу родитеље једног дечака да пристану на предложену терапију, иако су сви знали, како лекари, тако и родитељи, да предложена терапија неће донети користи њиховом детету, на супрот, то је донело скору смрт. Доказане начине лечења, које су предлагали дечакови родитеља, доктори нису прихватили, јер су, ваљда, добили задатак од својих газда да примене управо тај вид терапије – утроше материјал за тестирање.

Одговор медицинског особља био је безосећајан - без душе. Чак су власти претиле родитељима да ће им одузети дечака, а да ће њих оптужити за злостављање властитог детета, ако се не определе за предложени третман. Касније, у дечаковој смртовници, наведен је узрок смрти као: "респираторна инсуфицијенција услед хроничне токсичности хемотерапијом". Да, хемотерапијом, а дете су убили управо том технологијом лечења.

Фармацеутска мафија

Похлепи, која се граничи са гротескном, је дозвољено и омогућено да буде коловођа, а главни и једини корисници овог 40-година дугог "рата против рака" су фармацеутске компаније и страховито профитабилна индустрија рака у целини, укључујући и такозване непрофитне организације, као што је Америчко удружење борбе против рака. Учесталост обољења од рака је ескалирала и очекује се да ће се удвостручити до 2050., ако ико и дочека ту годину, а то је, признаћете, глобално убијање.

На пример, учесталост рака на неким главним унутрашњим органима у Индији, је највиша на свету. Иако неки  дуван традиционално сматрају једним од главних узрока малигних обољења, други фактори изгледа имају више учешћа у изазивању те тешке болести, у најмању руку, не могу се порећи, посебно у културама у којима дуван није уопште ни познат. Недавни извештаји у индијским медијима, скренули су пажњу на све већу стопу малигних обољења дојке у урбаним срединама, а 2009. је било пријављено повећање стопе оболења, у појасу Тамил Наду, а то је, Западњаци кажу, због хемијски загађене воде.

Милосрдни Анђео

Да није другачије ни код нас на Балкану и да Запад не уништава свет само храном, говори следећи извештај: “Повећању радиоактивности, како наводи лист, поред објеката бомбардованих током рата, доприноси и увоз разних радиоактивних предмета, попут мрежа за плинске лампе с радиоактивним зрачењем. На Институту Медицине рада у Обилићу утврдили су да мреже плинских лампи на пропан-бутан садрже висок ниво радиоактивног зрачења…”

Наведени пример и није најбољи, гледајући огроман број оболелих у Братунцу, РС, Хан Пијеску, РС и многим местима Србије, где је, спашавајући демократију, деловао Милосрдни Анђео. Владама је препоручено да не галаме пуно око тога и, изгледа, послушаше западне пријатеље.

Дакле, по мени, ствари стоје овако; прво, порушити све уранијумом “оплемењеним” бомбама, све што се може срушити; друго, “обновити и изградити све што је срушено” радиоактивним грађевинским материјалом; треће, доласком европских стандарда, купити све што је за бацити у ЕУ, у готову или на кредит – нема везе; затим, обавезно, куповати све, па и намештај из Европе; још, али и то обавезно, куповати свакодневне потрепштине са застарелом, али “оплемењеном” технологијом са Запада; и, на крају, пошто рак узме маха, куповати европске лекове и лечити свој вољени народ.

Стратегија “жртва је крива”

Најтипичнији пример манипулације лековима: лабараторијски створити вирус, проширити га и прогласити га опасним и најопаснијим у историји и, по западним стандардима и  за малу провизију, “продати” га кооперативним владама, обавезујући “кооперативне” владе да ту вакцину убризгају у дечије ручице. Прилично морбидно, макар то чиниле и демократске владе, зар не?

Уобичајене тактике, офуцане фразе и флоскуле, које се често могу чути од здраствених и осталих “агенцијских едукатора”, најчешће домаћих, које упорно испирају мозак сиротињи, је индивидуализација здравствених проблема, делећи испразне савете људима, женама, старим, младим и деци да морају променити своје понашање и начин живота и тек тада ће свима бити много боље, кажу надлежни “едукатори”!? Не, неће бити баш као некад, али у време демократије, боље не може.

Ваљда овим “предавачи”, углавном наше горе лист, мисле на бољу и правилну исхрану, али кад буде и ако икад буде ишта на столу, наравно? Као, ако се људи буду боље и уљудније понашали, неће никад оболети од рака!? Можда, без шале, у неким случајевима, понашање појединца заиста и може смањити ризике од неких болести, али од рака…? Права истина је да нема ни једног појединаца који може урадити много у погледу смањења убрзаног обољевања од рака.

Усвајањем стратегије “окриви жртву”, пажња се преусмерава далеко од праксе и примера профитерства великих лобија, корпорација и њихових дистрибутера, који својим производима изазивају болести рака и нарушавају здравље целом човечанству, с могућим и крајњим циљем да профитирају, с једне стране и, с друге стране, смање број становника ове пренасељене и вољене нам планете. Успех не сме изостати никако!

Штампа

1 коментари::

Antiliberal је рекао...

Dokle su dogurali srpski liberali, pogledajte na linku:

http://getosrbija.wordpress.com/2013/01/18/licni-stav-ta-se-krije-iza-dogovora-sa-arapima/

Постави коментар