недеља, 15. јул 2012.

Злочини исламиста у Босни и 11. септембар

МИВ

Bin laden Једноставна чињеница, да је 13 од 19 терориста терористичког напада, 11. септембра, било повезано са Босном и Косовом, морала би многе да забрине и заинтересује? Очигледно, америчка јавност мора да је изузетно проста, јер упркос погибији хиљада америчких људи 11. септембра, веза између Босне, Косова и америчког "зеленог светла" од стране администрације Била Клинтона, изгледа да неће бити никад на дневном реду.

Осама бин Ладен није био миљеник медија, као што је био Бил Клинтон, који је био председник Сједињених Држава у периоду од јануара 1993. до јануара 2001. Уосталом, какав год да је био Осама бин Ладен, он је барем искрено говорио везано са својим намерама и циљевима. Осим тога, Бил Клинтон је имао мноштво специјалних саветника и поданичке медије иза себе, који су служили његовој пропаганди и тако је могао да изражава ставове језиком манипулације, испуњавајући тако свој дневно-политички циљ.

11 septembar Данас, широм света, људи морају да плаћају огромне обавезе и таксе, због пооштрене безбедности у свету, после 11. септембра. И ово је такође иронично. После свега, ове исте безбедносне агенције, у многим државама, некако су "пропустиле" око 8.000 међународних исламиста који су путовали у Босни и на Косово, како би, током босанског и косовског рата, убијали православне хришћане. Наравно, масовни медији, који су игнорисали ову виталну чињеницу током босанског рата, јачали су "пропагандну машинерију", а при чему су виши политичари, посебни саветници, обучени специјалисти корпоративних медија, тајни оперативаци, и друге непријатне околности, радили руку под руку.

Иста суморна стварност се сада дешава у Сирији, где циљеви политике исламиста, САД и Велике Британије раде у "талу". Увек присутни играчи, попут Саудијске Арабије и Турске, су такође на том истом броду. Истовремено, медијски рат је у пуном јеку, још једном у циљу и служби да "служи циљу" Вашингтона, Лондона, Париза, Ријада, и других моћних народа, који су укључени у дестабилизацију Сирије.

Islamista Међутим, главна разлика имеђу случаја Босне и Сирије је та да је Иран сада потпуно свестан да је његова авантура у прошлости на Балкану само помагала исламисте који сматрају да су Шиа муслимани, Алавитеси и православни хришћани  изједначени као неверници и да заслужују смрт и убијање. Током рата у Босни и Сједињене Државе и Иран су били на истој страни. Такође, Осама бин Ладен је негирао свој анти-Шиа политику, што је значило "брак је био утроје из интереса". То је реалност која је задесила босанске Србе, али то је углавном  стално игнорисано током целог сукоба у Босни.

11. септембар и међународни тероризам - зашто нема истраге Била Клинтона и његове администрације?

Клинтонова администрација дала је "зелено светло" међународним исламистима да долазе ратовати у Босну и на Косово. У време писања овог текста, то би се поистоветило са бруталним нападима 11. септембра против Америке, а и са другим међународним терористичким нападима, попут Мадрида, али у то време није.

AlBright Бил Клинтон није једини амерички лидер који је био за "подршку међународном тероризму на даљину", али је јасно да није случајно да сукоб у Либији, а сада и у Сирији, носи иста обележја "брак из интереса". То свакако доводи у сумњу да је Клинтонова породица - овај пут Хилари Клинтон, заједно са "тамним сенкама", људи попут Збигњева Бжежинског - следи исте канале у Сирији, а које су кориштени у Авганистану, Босни, Косову и Либији.

Абу Зубаир ал-Хаили (Мохамед Хајдар Заммар) је ушао у Босну како би убијао православне хришћане и јасно је да је ова индивидуа, као и безброј других, добио од Бил Клинтона "зелено светло" за улазак у Босну. Абу Зубаир ал-Хаили био је кључ у Хамбургшкој ћелији Ал Каиде која је помогла да се 11. септембрска мрежа развије. Он је, надаље, развио своје вештине у тероризаму и мржњи према немуслиманима у Босни, која је била плодно тле захваљујући политици Била Клинтона и његове администрације.

Абу Зубаир ал-Хаили, је такође био заслужан за довођење Мохаммед Атта у мрежу Ал Каида. Јасно је да су за акције Абу Зубаир ал-Хаили у Босни дата овлаштења. Мухамед (Мухамед) Ата награђен је америчком подршком исламским терористичким мрежама са "довољног растојања" до напада на Светски трговински центар.

Амерички авио лет 77, такође је имао јаку везу, јер двојица од учесника су боравила у Босни, ради и са задатком убијања православних хришћана. Лет 77 обрушио се на Пентагон, али, наравно, врло мало је покренуто питања о овим исламистима, који су били на истој страни Америке под Билом Клинтоном. Међутим, Наваф Алхазми и Калид ал-Михдхар, који је „служио“ у Босни, такође, долазе из земље "институционалне верске мржње" - Саудијске Арабије, затим је немилосрдно убијао невернике, на чему се и заснива идеологија у оквиру "Куће за ратничке теорије".

Заиста је невероватно да постоји веза између политике Била Клинтона на Балкану и 11. септембра и да та чињеница није резултовала хапшењима или барем отварањем расправе у Сенату, а што би представљало сведочење пред америчком јавности. И свакако, чињеница да је 13 од 19 терориста од 11. септембра била повезана са Босном и Косовом, морала би многе да заинтересује? Очигледно, америчка јавност мора да је "изузетно проста", јер упркос погибији хиљада америчких људи 11. септембра, веза између Босне, Косова и "зеленог светла" од стране администрације Била Клинтона, изгледа да неће бити никад на дневном реду.

Сама идеја о борби против тероризма је да се истражи како терористичке мреже шире своју идеологију и томе слично, а затим да прекине „пацовске канале“ или среди област  слабих тачака унутар националне безбедности. Такође, „пацовске канале“, који омогућавају терористичким мрежама да „цветају“, треба сматрати одговорним. Међутим, са 13. од 19 исламиста који су направили 11. септембар, а који су припадали политици Бил Клинтонове администрације на Балкану, то ипак делује прилично збуњујуће. Бил Клинтон, као и Збигњев Бжежински, неће због овога "трепнути", али јасно је да су исламске пацовске линије омогућиле 11. септембар, усмеравајући се у правцу "брака из интереса". Овај "брак из интереса" важи и за Авганистан, Босну и Косово и у садашњем времену, још једном, оживљава у Сирији.

Morillon Srebrenica Француски обавештајни документи потврђују да је Мухамед Ата посетио Босну у три наврата, између 1994. и 1999. Из овога се закључује, не само да су исламисти у Босни и на Косову убијали православне хришћане, већ и да су планирали терористичке нападе и на друге међународне тачке. Администрација Бил Клинтона, дајући "зелено светло" међународним исламистима на Балкану, кршила је сваки анти-терористички приступ који постоји. После свега, са 13 од 19 терориста, лоцираних у Босни и на Косову, да би је тај "чисти ваздух" омогућио бројне међународне терористичке завере, да се планирају без провере од стране спољних безбедносних агенција. То се може видети и по томе како је 11. септембар остварен и јасан терен који је омогућио дугорочну стратегију у Босни и на Косову, остаје без одговора.

Два америчка држављана, која су погубљена, су такође сведоци  „босанске везе“. Данијел Перл је био посечен, према поузданом извору, од руке Калид Шеик Мухамеда, а у складу са идеологијом муџахедина, након што је намамљен од Ахмед Омар Саед Схеика. Калид Шеик Мухамед (муџахедин) је у Босни радосно, са колегама, уживао у мучењу православних хришћана кад год би добио шансу за то. Исто тако, Ахмед Омар Саед Шеик је радикализовао свети рат у Босни.

Још један амерички грађанин, Пол Маршал Џонсон, посечен је од стране присталица Абдулазиз Исе Абдул Мосхин ал Мукрина.

Овај лидер Ал Каиде у Саудијској Арабији - Абдулазиз Исе Абдул Мосхин ал Мукрин, је такође служио у Босни, где је своју мржњу подигао на још виши степен. И не само то, „тренингом“ у Босни, он је унапредио своје вештине злочинца, чиме је подигао и свој кредибилитет. Он је, такође, најавио да је Саудијска Арабија "отворена" међународним терористима, али да неће дозволити ћелије ал-Каиде који угрожавају унутрашњу безбедност.

Јадан терористички напад на Мадрид, такође сведочи о вези са муслиманском Босном, јер је 11 појединаца, укључених у ову ћелију, „радило“ у Босни. Администрација Била Клинтона дала је "зелено светло" исламским терористичким мрежама да нападне босанске Србе због српске политике означене као "политика препуна опасности." Међутим, ова политика која је била "препуна опасности" важи само за убијене америчке и шпанске држављане, босанске Србе и друге, који су умрли због "брака из интереса", између администрације Била Клинтона и међународних терористичких мрежа. После свега, ова политика, која је била "препуна опасности", се не односи на Била Клинтона, јер "његова политика је углавном била игнорисана".

Дакле, баш као и Збигњев Бжежински и његови пацовски канали у Авганистану. Елита свих демократских институција у Америци је избегла одговорност, јер се не сматра одговорном за "ланац мржње" који је у сфери њеног утицаја.

Суштина је једноставна, 11. септембар и "пацовски канали" се односи на исте појединце који су се борили на истој страни Америке у Авганистану, Босни и на Косову. Једноставно речено, нису босански православни хришћани или комунисти из Авганистана направили 11. септембар. Напротив, појединци укључени у 11. септембар били су на истој страни у Авганистану, Босни и на Косову - али и ово питање остаје без одговора. Исто тако, нема ни ничије одговорности. Говорећи искрено, без претходних америчких администрација, које су подржавале исламске терористичке "пацовске канале", било тајно или не радећи ништа да заустави проток исламиста, и, према томе, ни 11. септембар се никада не би десио.

Ово је опасно, зато што се види да Америка још једном креће у истом правцу, после Либије, сада ка Сирији. Клинтонове породичне везе и људи из сенке, попут Збигњева Бжежинског, су смртоносни, јер се исти модел деловања дешава још једном, сада против народа Сирије. Због тога, лекције научене из 11. септембра су заборавили и појединци у ланцу који је омогућио овај трагични догађај да се догодио и побегли су од својих дела прошлости.

Штампа

0 коментари::

Постави коментар