недеља, 17. децембар 2017.

Зашто их толико привлачи Брисел и ЕУ?

На годишњој конференцији чланова Билдерберг групе 1954. године, и званично је промовисана савезна Европа и општа глобализација. Да су идеју о данашњој Европској унији покренули нацисти, видевши да ће изгубити започети рат, многима није непознато.

За разлику од "скромних" Хитлерових планова за јединствену Европу и свет под немачком чизмом, планови Билдерберг групе и неонациста, који су се борили за "федералну" Европу,  су на првом месту против хришћанске Европе и суверенитета држава и народа.

Уместо Хитлерове грубе, расистичке и отворене империјалистичке политике, Владари у сени су непријатељи свих цивилизацијских тековина: националног суверенитета, културних права, слободе вере, слободе изражавања, слободе мисли и свих радничких права (само се осврните на Закон о раду у Србији, остало се већ одавно усвојило).

Касније, 2014. године, одржаће се и у самом Београду 38. седница Трилатералне комисије за Европу. Везу Србије са Билдерберг групом одржавају Ист-Вест Бриџа и Трилатерална комисија у Србији на челу са Јованом Ковачићем и Тахиром Хасановићем, који, можда, представљају стварну власт, éminence grise у Србији.

Трилатерална комисија је основана 1973. године а покретачи су били Дејвид Рокфелер и Збигњев Бжежински. Назив, "Трилатерална" се односи на Америку, Европу и Јапан.
Планови за укључивање Источне Европе и Балкана у ту и такву ЕУ (за почетак, само Европску економску заједницу (1957.), а касније,  Мастрихтским уговором из 1992. преименовану у ЕУ) је осмислио Јозеф Ретингер 1963. године, иначе некадашњи члан ратне пољске владе у Лондону (касније је потврђено да је био нацистички сарадник).
Белгија, Финска, балтичке државице, Румунија, Бугарска, Пољска, само су неке од послушних пудлица Немачке. Не личи ли нам ово на историју пре почетка Другог светског рата? 
ЕУ  учествује у НАТО вежбама, директно претећи и угрожавајући Русију. Чак и наша браћа по крви језику, хрватски војници понављају славне зимске дане из 1941 - 1944. године, када су као стока гинули и смрзавали се испред Лењинграда. 
Агресивност НАТО-а у Малој Русији - Украјини, открива старе планове нациста о инвазији на совјетску Русију. Нова операција Барбароса је у току. На Балкану већ хара од деведесетих прошлог столећа.
А шта је стварно ЕУ?
ЕУ је нелегална конфедерација за чији устав нико и никад није дао свој глас - смислили су га бриселски лезилебовићи. Тако су ишарали и заставу, којој никад ни они не певају. ЕУ има неколико фирера, којих се нико не плаши. 
Парламент Трећег рајха је састављен од олигарха наметнитих бирократа. Брисел је главни град бирократије коју нико не контролише.
Валуту која има, по вољи западних ологарха ће нестати. Ниједна чланица Заједнице није кажњена за нарушавање правила фискалног пословања? Европска Мека корупције је Комисија; гомила бруталних клептократа.
„Националне државе су одговорне за ратове и треба их уништити“, изговор је бирократија из Брисела, концентришући власт у својим рукама. Готово све чланице ЕУ су у депресији због бриселских клептократа. Многе чланице траже начина да се извуку. Примери  тзв. Вишеградске групе, Мађарске, Чешке, су само неки од ојађених

Спашава се ко како зна и уме. Сем главних чланица, тзв. „земаља првог разреда“, све, посебно бивше социјалистичке државе, у ЕУ су увукле претходне корумпиране владе. Међутим, због масовног штампања евра, Брисел их увек уцењује.  Пример је Орбан у Мађарској,  који је дошао на власт 2010. године.
Ниједна озбиљна не држи озбиљно до ЕУ: ни Вашингтон ни Москва ни Пекинг не потписују никакве уговоре са бриселском бирократијом, само понекад и појединачно са владама њених чланица.
Та творевина нема никакав ни међународни легитимитет. Ту вештачку творевину ниједна озбиљна земља не признаје, чак није ни чланица најважније "међународне" институције – УН. 
Тзв. Европски комесари су манипулатори, који не раде ни оно што су себи сами задали, несебично ширећи пропаганду и тражећи нове жртве (нове кандидате). Велике количине средстава се одвајају за медијску пропаганду, лажима се додворавајући масама, посебно потенцијалним жртвама – „кандидатима“.  
Од које је користи обичном "европљанину" сва та скаламерија у Бриселу? Никакве! Еавропска комисија је само додатни терет пучанству ЕУ, додатни трошкови, додатна влада, додатни порези...
Инфицирали су цели Континет са својим системом "изборне диктатуре" (када извршна власт – странка или коалиција, нелегално преузме контролу над законодавном и судском), тако да су исте муке донели и народима "земаља кандидата".

Одавно истрошена флоскула еврофанатика, „Европа нема алтернативу“, само је изговор инфицираној корумпираној политичкој класи „земаља кандидата“, кршећи чак и Устав, да народу не полаже рачуне за своја злодела.

Штампа

0 коментари::

Постави коментар