уторак, 13. август 2013.

Русија и Кина спремне за "дочек"


НАТО је глобални савез састављен од 28 земаља чланица. Савезом се управља из Вашингтона. НАТО је геополитичка претња, деценијама угрожавајући човечанство. НАТО се стално шири, правећи нове војне базе. Савез се спрема за нападе, а не за одбрану. НАТО планира светски рат, а не, како за себе каже, ту је да чува мир.

НАТО заједнички делује у кооперацији са УН, ЕУ и Организацијом за безбедност и сарадњу Европе. Западни савез агресивно планира и жури да се још прошири и укопа у Јужној Америци и Африци. То је „глобални пројектил“ усмерен у срце човечанста, каже Рик Розоф, уредник СТОП НАТО. НАТО прети да угрози и сам Армагедон и најбоље је да заустави свој злочиначки план, додаје овај познати анти-НАТО активиста.

Тај монструозни савез непрекидно угрожава мир у свету. Он се шири до руске и кинеске границе. Русија и Кина су у загрљају америчких база које ове две мирољубиве земље окружују. Москва и Пекинг су тога свесни. Те две земље су поодавно у одбрамбеном савезу. Оне се припремају за западни сценаријо, надајући се да ће се, на крају и чудом, ипак избећи. И што је најважније и најтужније, оне су спремне и даље се припремају за готово известан глобални рат.

Русија и Кина представљају последњу линију одбране

С друге стране, Русија и Кина желе мир, градећи одвојено и заједно одбрану. Лично се надам да су дорасли изазову званом - агресивни Запад. „Кина се придружује Русији, набављајући војну опрему и припремајући се за III светски рат“, наслов је у The European Union Times. Тамо пише да се Председник Ху "у принципу сложио" са Русима и да је једини начин да се заустави агресија Запада на челу са САД, уствари, "директном и непосредном војном акцијом", додајући да је кинески лидер наредио својим поморским снагама да се "припреме за рат."

Кинески генерал, Џанг, такође је упозорио неколико дана пре Хуове изјаве да: "Кина неће оклевати да заштити Иран чак и уз цену Трећег светског рата". Руски генерал Николај Макаровко је смркнуто изјавио пре тога: "Ја не искључујем могућност да се локални и регионални оружани сукоби не развију у велики рат, укључујући и коришћење нуклеарног оружја. "

Председник Кине је рекао својим официрима да кинеска морнарица "убрза своју трансформацију и модернизацију на чвршћи и одлучнији начин, као и да чини друге припреме за рат које би више допринеле очувању националне безбедности." Пекиншки билтен, коментаришући амерички план коначног решења Блиског Истока, каже: „Све је спремно у случају регионалног нуклеарног рата. Вашингтон ће напасти Сирију и Иран са смртоносним биолошким оружјем. Они намеравају да убију десетине милиона недужних цивила."

Способности САД су засноване на руском обавештајном испитивању РК-170 Локид Мартин - Сентинел дрона. Ова летилица је оборена над иранском територијом. Даље, Руси су направили Автобазу, систем је са земље коришћен за електронско обавештавање и ометање. Докази су показали да је опремљен софистицираним системом испоруке аеросола.

Америка игра отворено и грубо

Само је питање времена, када ће доћи до најгорег. Непрекидни ратови су званична политика САД. Потпуни рат ризикује да дође до уништења целог човечанства. Сва оружја у америчком арсеналу би се користила. Планирано је да се тај арсенал користи по потреби. Човечанству, више него икада, прети уништење. Биолошки рат је некада била научна фантастика. Данас је то суморна реалност. Опасност, како од хемијског, тако и од већ конвенционалног оружја - гљиве у облику облака. И, сва та оружја, уништавају све пред собом, па и људску врсту.

Вашингтон је поништио конвенцију о биолошком наоружању из 1972. године. Дугорочна америчка политика се позива на превентивне и проактивне ратове. Глобални циљеви се подразумевају. Планирано је; прво, удар хемијским; затим, биолошким и на крају, нуклеарним оружјем. Преурањена „самоодбрана“ оправдава такав начин деловања Запада, као у случају превентивног удара, на кинески превентивни удар.

Холандски вирусолог Рон Фоучер је објавио да је открио пет мутација птичјег грипа, који се проширују далеко лакше од других. Ако је тако, дакле, то НАТО чини најсмртоноснијим убицом које је човечанство икада могло и замислити, додаје овај цењени научник.

Америка троши више на војну приправност него све остале земље заједно. Финансирање обухвата претерано велике црне фондове, тајне програме, огромне своте за обавештајне и друге непознате активности. Унапређење америчке офанзивне способности је најважније и ставља се на прво место. Чинећи тако, Запад се на тај начин припрема за глобални рат. У питању је неприкосновена доминација. Остварење својих циљева је приоритет број један.

На тај начин се ризикује потенцијално уништење живота на земљи. Унапређење Вашингтонског Империума је најважније. Америка има изузетно деструктивне хемијске, биолошке, нуклеарне и друге арсенале. Тајна истраживања и убрзан развој програма стално их надограђују. За то се троше огромни износи долара. Тајни буџети крију колико новаца иде у све то. Стотине приватних биолабараторија раде широм света.

Америчко планирање нуклеарног, хемијског и биолошког рата је деценијски план Вашингтона. Рушење кула близнакиња у властитој режији, био је Западу повод за отворен и појачан развој и ширење савременог норужавања и то је стављено као приоритет приоритета. Такође, Запад је и нуклеарно разоружање презрео и одбио. Тако је било и са спречавањем ширења нуклеарног оружја - одредбе Уговор (НПТ) – остављен је да се суши на папиру.

Анти-ракетни (АБМ) Уговор из 1972. године је, такође, напуштен од Вашингтона. Тај уговор изричито забрањује развој, тестирање и размештање противракетне одбране. Тај много хваљени споразум је такође напуштен од демократије, јер он омета офанзивне планове Вашингтона.

Дакле, Русија и Кина представљају последњу линију одбране целог човечанства, а то важи и за оне мале земље које журе да буду што пре део тог западног зла, на пример, европска Србија, део ЕУ!

Штампа

1 коментари::

Влада је рекао...

Јасно је више него шта на свету да ће Амери платити више и много горе од Швабе.

Постави коментар